Μία οικογενειακή επιχείρηση

Το Cannelait δημιουργήθηκε από τρεις νέους σεφ ζαχαροπλαστικής και Παριανούς επιχειρηματίες που συνδύασαν με στοργή τα μεσογειακά υλικά με τη γαλλική τεχνική: η Ρίνη, ο Κωνσταντίνος, και η Λούλου σχετίζονται όχι μόνο λόγω του κοινού τους πάθους, αλλά και από έναν οικογενειακό δεσμό.

cannelait banofe dessert
Renie making desserts

Η Ρίνη είναι ένα παιδί τρίτου πολιτισμού από τη Νοτιοανατολική Ασία και τον Καναδά που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη γαλλική κουλτούρα όταν μετακόμισε στο Παρίσι σε ηλικία 16 ετών. Ως απόφοιτος του Cordon Bleu Grand Diplôme®, σπούδασε πλάι στον περίφημο Amaury Guichon στο Λας Βέγκας, τελειοποιώντας την εξειδίκευσή της στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Konstantinos making desserts

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε στην Πάρο και απέκτησε το δίπλωμα του σεφ από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προτού επεκτείνει την αφοσίωσή του στη ζαχαροπλαστική, ασπαζόμενος τη γαλλική παράδοση στο Le Cordon Bleu Paris, παράλληλα με τη Ρίνη. Αργότερα εργάστηκε στο ξενοδοχείο Άμμος στην Κρήτη για δύο χρόνια, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές του στη βιενουαζερί.

Maria holding desserts

Η Λούλου μεγάλωσε στην Πάρο με τον αδερφό της Κωνσταντίνο. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια διαχείρισης πολλών υποκαταστημάτων λιανικής εστίασης στο Λονδίνο, όπως το Pret, το Maison Kayser και το GAIL's Bakery, επέστρεψε στο πατρικό της νησί για να επανασυνδεθεί με την οικογένεια και τους παιδικούς της φίλους.